Ελλάδα

«Έξι χρόνια μακριά μας, 7 έγιναν τα ευρωπαϊκά μας, Παύλο είσαι πάντα στην καρδιά μας»: Το συγκινητικό πανό της Θύρας 13

Οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού τίμησαν την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου με αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων από τον θάνατό του, αναρτώντας ένα συγκινητικό πανό στη Θύρα 13.

Αρκετά φορτισμένη είναι η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, στο Game 3 των τελικών της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται με 2-0 στη σειρά.

Και αυτό διότι, το Σάββατο «έφυγε» από τη ζωή ο επί χρόνια φροντιστής των «πρασίνων», Πάρης Δερμάνης, ενώ σήμερα, συμπληρώνοντας έξι χρόνια από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, μαζί με τον Χρήστο Μπαφέ και τον Νίκο Λεπενιώτη, άφησαν λευκά τριαντάφυλλα στη θέση του Πάρη Δερμάνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, σε μία τρομερή στιγμή στο ΟΑΚΑ!


Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε τον αγαπημένο όλων, Πάρη Δερμάνη, με ένα συγκινητικό βίντεο που προβλήθηκε στα μάτριξ του γηπέδου.

Οι οργανωμένοι του «τριφυλλιού» δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στον άλλοτε διοικητικό ηγέτη του συλλόγου, αναρτώντας ένα συγκινητικό πανό στη Θύρα 13 για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Έξι χρόνια μακριά μας, 7 έγιναν τα ευρωπαϊκά μας, Παύλο είσαι πάντα στην καρδιά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω πανό.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x