Ελλάδα

Σταμούλος: «Δεν τα παρατάμε, πάμε για μετάλλιο»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταμούλου μετά τη μεγάλη προσπάθεια της Εθνικής Παίδων στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ U16 με την Ισπανία.

Σκληρή ήττα υπέστη το βράδυ της Παρασκευής (16/08) η Εθνική ομάδα Παίδων στα ημιτελικά του Eurobasket U16, καθώς, παρότι βρισκόταν μπροστά με διψήφιες διαφορές μέχρι τα μέσα της τέταρτης περιόδου, εντούτοις, ηττήθηκε με 77-71 από την Ισπανία.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Σταμούλος τόνισε πως άπαντες είναι στεναχωρημένοι στην ομάδα, ωστόσο, δεν πρέπει κανείς να το βάλει κάτω και να διεκδικήσουν αύριο το απόγευμα (17/08, 18:30) το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Ισπανία: «Η προσπάθεια έγινε και μετράει, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε μέχρι τέλους, ενώ δείξαμε ότι μπορούμε και ότι είμαστε καλύτεροι. Κάποιες λεπτομέρειες όμως, κάποια λάθη στο τέλος μας στέρησαν τη νίκη. Είμαστε λυπημένοι, αλλά δεν θα πρέπει να το βάλουμε κάτω».

Για τον «μικρό τελικό»: «Δεν τα παρατάμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα και θα πάμε για το μετάλλιο, θα πάμε να πάρουμε την τρίτη θέση. Όποια ομάδα κι αν αντιμετωπίσουμε ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι είμαστε κι εμείς καλή ομάδα και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την συνολική εικόνα της Εθνικής Παίδων στην διοργάνωση: «Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι απ’ τον τρόπο που παίξαμε, δυστυχώς τώρα έγιναν κάποια λάθη, χάσαμε μερικά ριμπάουντ, κάποιες άλλες λεπτομέρειες που δεν μας «βγήκαν» και χάσαμε την ευκαιρία να παίξουμε στον τελικό. Αλλά γενικά νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή και είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x