Ελλάδα

Η Σταμολάμπρου αποκάλυψε ότι ο Αλαφούζος ανέλαβε το κόστος του χειρουργείου της

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, ευχαρίστησε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού για την κινητοποίηση και τη στήριξη αλλά και προσωπικά τον Γιάννη Αλαφούζο για το ενδιαφέρον.

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου ταλαιπωρούταν εδώ και κάποιους μήνες από ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς - προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να απαιτείται χειρουργική επέμβαση για την ανακούφισή της. Μια επέμβαση, το κόστος της οποίας, όπως η ίδια αποκάλυψε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέλαβε προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η γκαρντ του «τριφυλλιού», η οποία ήταν καταπληκτική στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας 19 πόντους, είχε μιλήσει μετά το τέλος του παιχνιδιού για τον τραυματισμό της, τονίζοντας, πως αυτοί οι αγώνες παίζονται με την καρδιά: «Έχω ταλαιπωρηθεί από μικροτραυματισμούς τελευταία, αλλά αυτά είναι παιχνίδια καρδιάς. Είχα ενοχλήσεις αλλά τα άφησα όλα πίσω. Θα έδινα τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου».

Παράλληλα, η αρχηγός του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε και τον γιατρό της, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, ο οποίος στο παρελθόν είχε αναλάβει μεταξύ άλλων επεμβάσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Κώστα Τσαρτσαρή.


Αναλυτικά όσα ανέφερε η Σταμολάμπρου:

«Μετά από ταλαιπωρία πολλών μηνών αναγκάστηκα να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος του συνδρόμου κοιλιακών-προσαγωγών

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μου κ.Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη καθώς και όλη την ιατρική του ομάδα για την βοήθεια και το ενδιαφέρον τους.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα στην διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή καθώς και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα στον κ.Αλαφούζο για το προσωπικό του ενδιαφέρον.

Όλοι μαζί κινήθηκαν άμεσα και συνέβαλαν τα μέγιστα για την αποκατάσταση του τραυματισμού μου και την ταχύτερη επιστροφή μου στο γήπεδο!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προπονήτρια μου, όλο το σταφ της ομάδας και τις συμπαίκτριες μου για την αγάπη και την στήριξη τους!
».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x