Ελλάδα

Σπανούλης: «Δεν ξέρω τι προσπαθούν μερικοί να κάνουν, αλλά η Εθνική είναι υπεράνω όλων»

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη μετά τη νίκη του Περιστερίου bwin επί του Άρη για την 3η θέση της Stoiximan Basket League.

Την τρίτη θέση στη φετινή Stoiximan Basket League κατέκτησε το Περιστέρι bwin, επικρατώντας 75-71 του Άρη, στον μικρό τελικό που διεξήχθη στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Μετά το τέλος του ματς, ο Βασίλης Σπανούλης, μίλησε στην flash interview, ευχαριστώντας όλο τον οργανισμό του Περιστερίου και την ίδια την πόλη για όσα πέτυχαν φέτος.

Παράλληλα, ο 41χρονος προπονητής εξέφρασε τον εκνευρισμό του για κάποιες καταστάσεις χωρίς να κατονομάσει πρόσωπα και συνθήκες, τονίζοντας σε έντονο ύφος πως η Εθνική Ελλάδας είναι υπεράνω όλων και πρέπει άπαντες να ενωθούν στον χώρο του μπάσκετ.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Το Περιστέρι έχει μεγαλώσει πάρα πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, κάναμε περήφανη όλη την πόλη. Τι άλλο να ζητήσω, τους ευχαριστώ όλους. Ήταν δύο εκπληκτικά χρόνια. Θα μιλήσω στη συνέντευξη Τύπου για να τοποθετηθώ. Η πρώτη σκέψη μου είναι πως η Εθνική είναι μία, είναι υπεράνω όλων, είναι η πατρίδα μας. Δεν ξέρω τι προσπαθούν μερικοί να κάνουν, πρέπει να ενωθούμε, είμαστε Έλληνες».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x