Ελλάδα

Σπανούλης: «Είμαι ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες - Βγήκε ο προγραμματισμός μας με την ενσωμάτωση του Γιάννη»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, μετά την άνετη νίκη της Εθνικής μας κόντρα στις Μπαχάμες, στο τελευταίο παιχνίδι του φετινού τουρνουά Ακρόπολις!

Τις σκέψεις του μετά την άνετη νίκη της Εθνικής μας κόντρα στις Μπαχάμες για το τουρνουά Ακρόπολις, μοιράστηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για την απόδοση των παικτών του και για την ενσωμάτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ομάδα, ενώ πρόσθεσε ότι απομένει να δουλευτούν κάποιες λεπτομέρειες ενόψει του Προολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής μας:

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με ένα ανάλογο στυλ σαν την Δομινικανή Δημοκρατία που θα αντιμετωπίσουμε στο Προολυμπιακό. Μια ομάδα που παίζει ελεύθερα, με ταλέντο και αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και έτοιμος μπορεί να το πληρώσεις. Οι παίκτες μας είναι αρκετά συγκεντρωμένοι, έχουν κίνητρο, έχουν έρθει με ένα σκοπό.

Είμαι χαρούμενος και για τον Γιάννη και το πως ενσωματώθηκε. Είναι πολύ καλός, βγήκε ο προγραμματισμός μας. Ήταν καλός και με τους συμπαίκτες του. Μοίρασε τη μπάλα σωστά, τα παιδιά ένιωσαν άνετα μέσα στο γήπεδο. Είμαι ευχαριστημένος και από την άμυνα εκτός από μερικά εύκολα καλάθια που δεχτήκαμε. Να δουλέψουμε πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες και να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο. Είμαι ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες, παλεύουν για κάθε μπάλα, κάθε φάση»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x