Ελλάδα

Σουίνι: «Κυρίαρχος ο Αντετοκούνμπο, πολύ καλή ομάδα η Ελλάδα»

Ο Σον Σουίνι, βοηθός το Τζέισον Κιντ στους Μάβερικς και μέλος του σταφ της Σλοβενίας, μίλησε για την Ελλάδα, τον Αντετοκούνμπο αλλά και τον Ντόντσιτς.

Ο Σον Σουίνι είναι ο… επιτηρητής των Μάβερικς στην εθνική Σλοβενία για τον Λούκα Ντόντσιτς. Ο βοηθός του Τζέισον Κιντ στο Ντάλας μίλησε για τον 25χρονο σούπερ σταρ της ομάδας του, αλλά και το… αντίπαλο δέος στο Προολυμπιακό Τουρνουά, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Ελλάδα.

«Είναι μια φανταστική σεζόν για τον Λούκα. Αν δεν είναι ο καλύτερος, είναι σίγουρα ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, βλέπετε πώς ωριμάζει, όχι μόνο ως παίκτης, αλλά και ως άνθρωπος. Έχετε διαπιστώσει πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να παίζει για την Σλοβενία. Είχε μια δύσκολη σεζόν, αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, αλλά μετά από λίγες μέρες ενσωματώθηκε στην εθνική του ομάδα. Η ενέργεια και η προσπάθεια που καταβάλει για αυτή δείχνει πόσο σημαντική είναι για εκείνον», τόνισε.

«Ακόμη κι αν είχα απάντηση για το πώς μπορείς να σταματήσεις τον Γιάννη, δεν θα σας την έλεγα. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, ένας κυρίαρχος ανταγωνιστής. Η Ελλάδα έχει πολύ καλή ομάδα, με κάποιους πολύ ποιοτικούς παίκτες που παίζουν και στην Ευρωλίγκα. Κάποιοι έχουν και εμπειρία από το ΝΒΑ. Θα είναι διασκεδαστικό αν τους αντιμετωπίσουμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x