Ελλάδα

Σάκοτα: «Να δω τη στήριξη του κόσμου ακόμα και όταν η ομάδα δεν πάει καλά»

Κάλεσμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει εμπράκτως με την παρουσία του στο γήπεδο την προσπάθεια του συλλόγου τη φετινή σεζόν, απηύθυνε ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (26/09), η ΑΕΚ παρουσίασε τις εμφανίσεις της για τη νέα αγωνιστική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ, παράλληλα, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον μεγάλο χορηγό του συλλόγου, Betsson.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο προπονητής της «Ένωσης», Ντράγκαν Σάκοτα, απηύθυνε κάλεσμα προς τους φιλάθλους του συλλόγου να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας με την παρουσία τους στο γήπεδο, όχι μόνο στα μεγάλα ματς, αλλά σε όλα τα παιχνίδια, ακόμα και αν η ΑΕΚ δεν πηγαίνει καλά.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Betsson είναι χαρά να έχεις έναν δυνατό χορηγό δίπλα σου. Εμείς που είμαστε στο χώρο ξέρουμε ότι χωρίς δυνατό χορηγό, δυνατό πρόεδρο, αλλά και κόσμο δεν θα πετύχεις. Μιλάω κάθε μέρα με τον Μάκη και ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλες δραστηριότητες και συνεργασίες με άλλους χορηγούς. Αυτές οι επιτυχίες θα μας βοηθήσουν στο μέλλον. Καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ, έστω και την τελευταία στιγμή. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Ο κάθε προπονητής θα πει ότι θέλει υπομονή. Η ομάδα θέλει πίστωση χρόνου. Όλοι μαζί μιλάμε κάθε μέρα.

Θέλουμε επιτυχίες. Αυτό απαιτεί χρόνο και για αυτό μας λείπει κάτι στο παζλ, που είναι ο κόσμος. Έχουμε κάνει αρκετά. Έχουμε λογικούς στόχους. Τα όνειρά μας είναι για τα επόμενα χρόνια και είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα στο τέλος. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να μην είναι μόνο σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Πριν 23 χρόνια που ήρθα πρώτη φορά εδώ και θεωρώ πως είμαι ένας από τον κόσμο της ΑΕΚ, δεν χρειάζεται να πάω στο YouTube να δω τον κόσμο. Να δω στήριξη ακόμα και όταν η ομάδα δεν πάει καλά. Έχουμε νεανική ομάδα, έχουμε διαλέξει και καλούς έμπειρους παίκτες. Θέλουμε στήριξη του κόσμου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x