Ελλάδα

Ρογκαβόπουλος: «Γι' αυτό δεν θα παίξω με την Εθνική - Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Λάσο»

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος βρίσκεται στο 3Χ3 Stoiximan AegeanBall Festival και μίλησε για την Μπασκόνια αλλά και για την απόφασή του να μη συμμετάσχει στο Προολυμπιακό με την Εθνική.

Μια γιορτή του μπάσκετ είναι σε εξέλιξη στη Σύρο, όπου λαμβάνει χώρα το 3Χ3 Stoiximan AegeanBall Festival, τουρνουά που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης με τη συμμετοχή πολλών σπουδαίων προσωπικοτήτων του αθλήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ένας από αυτούς που έδωσαν το «παρών» είναι και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για το γεγονός πως ο Πάμπλο Λάσο αναλαμβάνει την Μπασκόνια, αλλά και για την απόφασή του να μην ενισχύσει την Εθνική στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την Μπασκόνια: «Είναι τεράστιος προπονητής ο Λάσο και περιμένω να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας. Δε μιλήσαμε ακόμα και το περιμένω με ανυπομονησία. Δεν υπάρχει διαφορετικός ρόλος, πρέπει να κάνω ένα καλό ξεκίνημα για να του αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω».

Για την απουσία του από την Εθνική: «Μίλησα με τον κόουτς, του εξήγησα τους προσωπικούς μου λόγους που δεν μπορούσα να παραβρεθώ με την Εθνική. Εύχομαι τα καλύτερα για την Εθνική, είναι πάνω απ' όλα. επειδή ένιωθα ότι δεν είμαι στο 100%, μίλησα μαζί του και αποφάσισα να μη την ενισχύσω. Αγαπώ την ομάδα, είμαι από 13 ετών στην Εθνική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x