Ελλάδα

Ροντλ: «Το ματς με την Ελλάδα θα είναι για τους παίκτες μου η κορυφαία εμπειρία»

Τι δήλωσε ο προπονητής της Αιγύπτου, Χένρικ Ροντλ, μετά την ήττα της Αιγύπτου από τη Δομινικανή Δημοκρατία και πριν από το ματς της Πέμπτης με την Ελλάδα.

Ο Χένρικ Ροντλ απέδωσε στα χαμένα ριμπάουντ κατά κύριο λόγο την ήττα της Αιγύπτου από τη Δομινικανή Δημοκρατία ενώ χαρακτήρισε… εμπειρία ζωής για τους παίκτες του το ματς της Πέμπτης με την Ελλάδα.

«Συγχαρητήρια στη Δομινικανή Δημοκρατία. Έχει μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ ποιοτικούς γκαρντ και ψηλούς που μας δημιούργησαν πρόβλημα στο ριμπάουντ. Χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη δεύτερη περίοδο, αλλά τα παιδιά δεν τα παράτησαν. Παλέψαμε, δώσαμε ό,τι είχαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με την Ελλάδα. Ο αγώνας αυτός θα είναι για τους παίκτες μας η μεγαλύτερη εμπειρία στην μπασκετική τους καριέρα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

Ο γκαρντ Αχμέντ Μετγουάλι που εκπροσώπησε τους παίκτες είπε: «Παλέψαμε, προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε. Δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας για προετοιμασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x