Ελλάδα

Ράντοβιτς: «Η Ελλάδα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Εμφανώς απογοητευμένος με την εικόνα που παρουσίασε το Μαυροβούνιο στη βαριά ήττα από την Ελλάδα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μπόσκο Ράντοβιτς.

Πραγματοποιώντας κυριαρχική εμφάνιση στην πρεμιέρα του Τουρνουά Acropolis, η Εθνική μας παρουσίασε πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της και πανηγύρισε την πολύ άνετη νίκη με 86-57 του Μαυροβουνίου,!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Μαυροβουνίου, Μπόσκο Ράντοβιτς, στάθηκε στην πολύ άσχημη εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων, όντας εμφανώς απογοητευμένος, πως με τέτοια εικόνα, πολύ δύσκολα θα πετύχει κάτι στο προολυμπιακό τουρνουά της Ρίγας όπου συμμετέχει η εθνική του.

Παράλληλα, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη «γαλανόλευκη», τονίζοντας πως ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόσκο Ράντοβιτς:

«Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα για τη νίκη. Μας λείπουν οκτώ παίκτες από το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι δύο επίπεδα πάνω από μας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που χάσαμε με 29 πόντους διαφορά. Η ενέργειά μας, το κίνητρο… Το ξεκίνημά μας ήταν καταστροφικό και ήταν το κλειδί του αγώνα.

Δεν είδα την ομάδα μου να έχει κίνητρο και ενέργεια για πολλή ώρα. Ξέρω πως έχουμε απουσίες, μπορούμε να χάνουμε, αλλά τουλάχιστον στην άμυνα θα πρέπει να βγάζουμε ενέργεια. Με τέτοια εικόνα δεν θα πετύχουμε τίποτα στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Ρίγας. Εμείς είχαμε κάκιστα ποσοστά. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε αρχίζοντας από το αυριανό ματς με τις Μπαχάμες. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα. Διακρίνω στην ελληνική ομάδα καλύτερη χημεία, έχουν παίκτες από το ΝΒΑ και την Ευρωλίγκα και δείχνουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ευχαριστούμε την ελληνική ομοσπονδία για την πρόσκληση και τη φιλοξενία στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x