Ελλάδα

Προπονητής Αιγύπτου: «Η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια, ικανή για μετάλλιο εάν πάει στο Παρίσι»

«Μέλι» έσταξε για την Εθνική Ελλάδος ο προπονητής της Αιγύπτου, Χένρικ Ροντλ, μετά την ήττα της ομάδας του από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Το εγκώμιο της Εθνικής Ελλάδος έπλεξε ο Χένρικ Ροντλ, μετά την επικράτηση (93-71) του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί της εθνικής Αιγύπτου.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων τόνισε ότι η «επίσημη αγαπημένη» διαθέτει την καλύτερή της ομάδα εδώ και πολλά χρόνια. Τη χαρακτήρισε, δε, ως φαβορί στο Προολυμπιακό Τουρνουά, ενώ υπογράμμισε ότι εφόσον προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι ικανή για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου που ήταν ανταγωνιστική απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Μπορεί να μην έπαιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά η Ελλάδα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Πιστεύω πως έχουν την καλύτερη ομάδα τους εδώ και πολλά χρόνια, είναι το φαβορί στο Προολυμπιακό Τουρνουά και αν πάει στο Παρίσι θεωρώ πως είναι ικανή να πάρει μετάλλιο.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλό πρόσωπο και δείξαμε χαρακτήρα επιστρέφοντας στο παιχνίδι. Το μπάσκετ της Αιγύπτου βελτιώνεται και θεωρώ πως θα έχουμε ένα καλύτερο μέλλον
», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

«Για μας ήταν σπουδαία εμπειρία η συμμετοχή μας εδώ. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα», σημείωσε από την πλευρά του ο πάουερ φόργουορντ της Αιγύπτου, Καλέντ Αμπντελγκαουάντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x