Ελλάδα

Πάτησε το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Προμηθέας και σάρωσε την Καρδίτσα!

Μετά από ένα πολύ ανταγωνιστικό πρώτο ημίχρονο, ο Προμηθέας ανέβασε στροφές στο δεύτερο και επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του κόντρα στην Καρδίτσα, την οποία νίκησε 96-79 για τη Stoiximan GBL.

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Προμηθέας Πάτρας! Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου νίκησε 96-79 την Καρδίτσα και ανέβηκε στο 3-1 στη Stoiximan GBL, δείχνοντας πως για ακόμη μία σεζόν αποτελεί μία εξαιρετικά υπολογίσιμη δύναμη του ελληνικού μπάσκετ. Από την άλλη, οι Θεσσαλοί παρέμειναν χωρίς νίκη μετά από 4 αγώνες.

Τα δύο ημίχρονα είχαν τελείως διαφορετική εικόνα μεταξύ τους. Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με +10 (27-17), όμως η Καρδίτσα αντέδρασε και πέρασε μπροστά στη δεύτερη περίοδο, με το παιχνίδι να είναι ντέρμπι ως την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, ο Προμηθέας επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του. Οι Πατρινοί έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 28-16 και ξέφυγαν με διψήφια διαφορά, την οποία διατήρησαν με άνεση μέχρι το φινάλε, φτάνοντας στην άνετη επικράτηση.

Κορυφαίος για τον Προμηθέα ήταν και πάλι ο εντυπωσιακός Τζόρνταν Γουόκερ, που έκανε τεράστιο ματς με 17 πόντους και 16 ασίστ. Εξαιρετικός ο Μιχάλης Λούντζης (14 πόντοι, 3/9 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), με τους Τζαμάλ Γουίλιαμς και Ντεουάν Ερνάντεθ να προσθέτουν από 13 πόντους.

Από την πλευρά της Καρδίτσας ξεχώρισαν οι Ματ Λιούις (17 πόντοι, 2 ριμπάουντ) και Νέιτ Γουότσον (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ). Ποολλά τα λάθη για τους φιλοξενούμενους, που είχαν 18 ασίστ για ισάριθμες χαμένες κατοχές.

Στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ (3/11, 20:15), ενώ η Καρδίτσα θα υποδεχθεί τον Κολοσσό (2/11, 18:00).

Τα δεκάλεπτα: 27-20, 47-43, 75-59, 96-79.

Aναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x