Ελλάδα

Ο απόλυτος μαέστρος: Μοίρασε 16 ασίστ ο Γουόκερ και ισοφάρισε το ρεκόρ Χίκι-Μουράτου!

Ο Τζόρνταν Γουόκερ έκανε απίθανη εμφάνιση στη νίκη του Προμηθέα επί της Καρδίτσας, καθώς μοίρασε 16 ασίστ και ισοφάρισε το ρεκόρ των Άντονι Χίκι και Βασίλη Μουράτου.

Ο Προμηθέας επικράτησε εντός έδρας της Καρδίτσας (96-79) σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL, έχοντας ως κορυφαίο τον απίστευτο Τζόρνταν Γουόκερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους Πατρινούς και διανύει την πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη, έκανε τρομερή εμφάνιση καθώς σκόραρε 17 πόντους και μοίρασε 16 ασίστ, με την επίδοσή του να είναι μάλιστα ιστορική!

Συγκεκριμένα, οι 16 τελικές πάσες που έδωσε ο Γουόκερ αποτελούν ισοφάριση του σχετικού ρεκόρ, το οποίο κατείχαν μέχρι τώρα οι Άντονι Χίκι και Βασίλης Μουράτος. Ο Έλληνας γκαρντ το είχε κάνει σε αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαύριο και Περιστέρι το 2022, ενώ ο Χίκι σε αγώνα ανάμεσα σε Ρέθυμνο και Κολοσσό το 2019.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εμφάνιση αυτή του 25χρονου δεν ήρθε από το... πουθενά, καθώς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, με 16,8 πόντους και 7,3 ασίστ κατά μέσο όρο στις 4 πρώτες αγωνιστικές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x