Ελλάδα

Πρίφτης: «Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει τον Παναθηναϊκό»

Στη συνεργασία Διαμαντίδη-Γκιστ κόλλησε ο Άρης, όπως σχολίασε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα των κιτρινόμαυρων απ’ τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως λεπτομέρειες στέρησαν τη νίκη απ’ την ομάδα του.

Στις λεπτομέρειες χάθηκε το ματς με τον Παναθηναϊκό για τον Άρη, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων στάθηκε στη σημασία της συνεργασίας του Διαμαντίδη με τον Γκιστ, ενώ σχολίασε τα λάθη που έκανε η ομάδα του.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Συγχαρητήρια και στα παιδιά για την προσπάθεια. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, μικρές λεπτομέρειες μας κόστισαν τη νίκη. Πιστεύω ότι ήταν πολύ κρίσιμο το δεύτερο ημίχρονο όπου κάναμε 10 λάθη. Αυτό βοήθησε τον Παναθηναϊκό. Ισορροπήσαμε στο δεύτερο μέρος τις επιλογές μας στο τρίποντο, σουτάραμε λιγότερα. Όταν βρήκε ο Παναθηναϊκός τη συνεργασία Διαμαντίδη – Γκιστ εκεί έγινε η ζημιά. Δεν αμυνθήκαμε σωστά, είχαμε κάποιες ολιγωρίες. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα, παρότι πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στο έντονο πρόγραμμα. Είναι δύσκολη η άλλη βδομάδα».

Εκ μέρους των παικτών ο Ντόμινικ Ουότερς σχολίασε: «Είναι ποιοτική ομάδα και το έδειξαν. Το παιχνίδι πήγε στις δύο, τρεις κατοχές. Είναι σκληρή ήττα για μας. Είμαστε στενοχωρημένοι και απογοητευμένοι γιατί θέλουμε αυτά τα παιχνίδια να τα κερδίζουμε. Δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται και τι ίσχυε. Εγώ ξέρω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, ανταγωνιστική ομάδα, με παίκτες σε όλες τις θέσεις και πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα κερδίζουμε. Παίρνω την ευθύνη της ήττας γιατί έκανα κάποια κρίσιμα λάθη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και αυτά τα λάθη έδωσαν στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να ξεφύγει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x