Ελλάδα

Το αφιέρωμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Πρίντεζη (vid)

Η μέρα της απόσυρσης της φανέλας του Γιώργου Πρίντεζη πλησιάζει και η ΚΑΕ Ολυμπιακός θυμήθηκε το ντεμπούτο του Έλληνα φόργουορντ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Την επόμενη Παρασκευή (06/09) θα λάβει χώρα στο ΣΕΦ η βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον σπουδαίο φόργουορντ αποσύροντας τη φανέλα του.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν μερικά αφιερώματα στον παλαίμαχο παίκτη τους, το πρώτο από τα οποία αφορά το ντεμπούτο που έκανε με τη φανέλα της ομάδας ο Πρίντεζης πριν από 23 ολόκληρα χρόνια.

Αναλυτικά:

«Ο χρόνος για τη μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη κυλάει αντίθετα και το Olympiacosbc.gr θα σας προσφέρει μερικές από τις μοναδικές “ερυθρόλευκες” στιγμές του.

Στα 20 χρόνια που ο “Πρι” αγωνίστηκε με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, τα συναισθήματα ξεχείλισαν και οι βραδιές που ζήσαμε ήταν μοναδικές. Ποια ήταν η πρώτη;

Στις 29 Απριλίου 2001, στον μικρό τελικό του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Ηρακλή, ο Πρίντεζης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την αγαπημένη του φανέλα. Με το 14 στην πλάτη έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι που έληξε 91-70 υπέρ των “ερυθρόλευκων”.

Ας θυμηθούμε τα λίγα δευτερόλεπτα που βρέθηκε στο παρκέ…».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x