Ελλάδα

Πρίντεζης: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν περισσότερα κοινά από αυτά που τους χωρίζουν»

O Γιώργος Πρίντεζης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, στο πλαίσιο του 3Χ3 Stoiximan AegeanBall Festival, το οποίο διοργάνωσε στη Σύρο.

Μια γιορτή του μπάσκετ είναι σε εξέλιξη στη Σύρο, όπου λαμβάνει χώρα το 3Χ3 Stoiximan AegeanBall Festival, τουρνουά που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης με τη συμμετοχή πολλών σπουδαίων προσωπικοτήτων του αθλήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο παλαίμαχος Έλληνας φόργουορντ μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV για την Εθνική ομάδα, την κόντρα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, τη δική του σχέση με τους «ερυθρόλευκους» αλλά και τη γενικότερη πορεία της ομάδας του Πειραιά στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μακάρι να πάνε όλα καλά με την Εθνική και να γυρίσουμε ξανά στις επιτυχίες. Ο Σπανούλης ζει για το μπάσκετ, το αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Είναι της λεπτομέρειας. Αν δουλεύεις πολύ, ό,τι κι αν κάνεις, θα πετύχεις. Η δουλειά και το κίνητρο είναι τα σημαντικότερα. Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου το μπάσκετ μπαίνει ξανά πιο έντονα. Πάντα ήμουν συνειδητοποιημένος, δεν τρέφω αυταπάτες. Μπορεί σωματικά άντεχα, αλλά ψυχικά είχα τελειώσει. Ό,τι μπορώ πλέον να κάνω, θα το κάνω και αρκετά καλά.

Ευτυχώς ή δυστυχώς όλα κρίνονται στο τέλος. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ ωραίο μπάσκετ, πήγε στο Final Four και ήταν στην ελίτ, αλλά στο τέλος η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφερε. Το κακό είναι να μην καταλάβεις τα λάθη σου, αν δεν προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερη ομάδα αύριο. Το θέμα είναι να κάνεις την αυτοκριτική σου και να βλέπεις τι είναι αυτό που λείπει.

Πάντα είχα μία διαφορετική άποψη, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν περισσότερα κοινά από αυτά που τους χωρίζουν. Αν εξαιρέσουμε τις τέσσερις γραμμές, πάντα η μία ομάδα τραβάει την άλλη, πάντα η μία ομάδα παρασύρει την άλλη. Είναι και καλό για το ελληνικό μπάσκετ. Είμαι τυχερός που έχω προλάβει τη δεκαετία του '90, με Περιστέρι, Ηρακλή, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Μακάρι να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

Με πειράζουν όλοι οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, ξέρουν ότι είμαι λιγάκι συναισθηματικός, ότι είμαι μπούφος. Θα είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο. Θα έχω άγχος. Είναι όλη μου η ζωή στον Ολυμπιακό, έτσι όπως το είχα στο μυαλό μου, ούτε καν σαν όνειρο δεν περίμενα ότι θα πραγματοποιηθεί αυτό. Έχω πάρα πολύ άγχος. Γενικά δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω βιντεάκια, να βλέπω τον εαυτό μου. Πες το κόμπλεξ. Δεν το έχω συνηθίσει.

Η αλήθεια είναι ότι από ένα σημείο και μετά το ονειρευόμουν, δεν άκουγα άλλους, ακολούθησα το ένστικτό μου. Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό από το να διεκδικήσω κι άλλες ευρωλίγκες ή να πάρω πολλά περισσότερα χρήματα. Το θέμα είναι τι γεμίζει τον καθένα περισσότερο. Ήξερα μέσα μου τι θα με έκανε μέσα μου χαρούμενο. Γι' αυτό πάντα προτρέπω άλλους να ακούν το ένστικτό τους».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x