Ελλάδα

Πετρίδης: «Τεράστια απώλεια για Παναθηναϊκό ο Πονίτκα - Πρέπει να βρει παίκτες που θα βγουν μπροστά»

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM τη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό η απουσία του Ματέους Πονίτκα και κατέγραψε τη δυσκολία που υπάρχει στο να αναπληρωθεί το κενό του στο σημερινό ματς.

Τεράστια απώλεια χαρακτήρισε ο Γιώργος Πετρίδης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αυτή του Ματέους Πονίτκα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται να βρει λύσεις την ώρα που, ουσιαστικά, δεν τις διαθέτει.

«Ο Πονίτκα δεν θα είναι διαθέσιμος σήμερα, είναι μια τεράστια απώλεια για τον Παναθηναϊκό. Ήταν ο πιο σταθερός του παίκτης, από όταν ανέλαβε ο κόουτς Σερέλης, τα έδινε όλα σε άμυνα και επίθεση. Δεν ένιωθε καλά, ζαλιζόταν μετά το χτύπημα από τον Καλαϊτζάκη. Τώρα πρέπει ο Παναθηναϊκός να βρει παίκτες όχι απλά να κάνουν αυτά που έκανε ο Πονίτκα, αλλά να βγουν και μπροστά, να αναλάβουν ευθύνες. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό, από τη στιγμή που είναι μετρημένα τα κουκιά. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα», σχολίασε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Μαντζούκας θα περάσει αρκετή ώρα στο «3», για να μοιραστούν τα λεπτά του Πολωνού άσου του «τριφυλλιού».

Ενώ ο Πετρίδης σημείωσε ότι έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια απούλητα και πάμε ολοταχώς για sold out από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x