Ελλάδα

Πετρίδης: «Ο Αταμάν ήθελε σαν… τρελός τον Οσμάν - Θετικό πως δεν ανοίχτηκε οικονομικά η ομάδα»

Στην έλευση του Τσεντί Οσμάν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αλλά και στα οικονομικά δεδομένα τις συμφωνίας των δύο πλευρών αναφέρθηκε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού AKTOR , αλλά και από τον... απόηχο της έλευσης του Τσεντί Οσμάν στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί άμεσα στους «πράσινους», μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Μιλώντας με τους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο που έπαιξε ο Εργκίν Αταμάν στην απόκτηση του Τούρκου φόργουορντ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Ο Αταμάν τον ήθελε σαν "τρελός" και είπε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πάμε να τον πάρουμε να ανεβάσουμε το επίπεδό μας. Ενδιαφέρον για τον παίκτη υπήρξε από Ρεάλ, Εφές και Παρτίζαν, όπως και από τους Λέικερς».

Αναφορικά με τα οικονομικά της συμφωνίας των δύο πλευρών, ανέφερε πως: «Το θετικό είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν ανοίχτηκε οικονομικά, αφού η συμφωνία για έναν χρόνο είναι κάτω από τα 1,5 εκατ. ευρώ».



Στη συνέχεια, στάθηκε στο αγωνιστικό προφίλ του Οσμάν, αλλά και στις πολλές και ποιοτικές επιλογές που έχει πλέον ο προπονητής του «Επτάστερου», ώστε να δοκιμάσει πολλά σχήματα και πρόσωπα μέσα στην χρονιά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x