Ελλάδα

Πετρίδης: «Έχει κερδίσει τους ανθρώπους της ομάδας ο Αταμάν - Θα ανέβει αρκετά το μπάτζετ»

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης!

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Newsroom», ο Γιώργος Πετρίδης!

Αρχικά, αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «BeINsports» ο Εργκίν Αταμάν, σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο νέος προπονητής των «πρασίνων», τόσο για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, όσο και για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ο Αταμάν έχει κερδίσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού από τις πρώτες τους συναντήσεις, με την ισχυρή του προσωπικότητα. Επιπλέον, τόνισε ότι ο Τούρκος τεχνικός μπορεί να αλλάξει το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μετά την κακή φετινή σεζόν, ενώ τέλος μίλησε για τους Μωραΐτη και Βιλντόσα, οι οποίοι αναμένεται να είναι οι επόμενες προσθήκες του «τριφυλλιού».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Κέβιν Πάντερ, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα απαντήσει στην πρόταση που έχει μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Παρτίζαν, ενώ πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να κάνει σημαντικές επενδύσεις στις θέσεις «1» και «5», περιμένοντας και το τι θα γίνει με τον Παπαγιάννη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x