Ελλάδα

Πετρίδης: «Δύσκολη η κατάσταση για Παναθηναϊκό, όμως δεν είναι τελειωμένος – Φέτος τον χαρακτηρίζει η αυτοπεποίθηση»

Στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει του 3ου τελικού με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη δυσκολία του εγχειρήματος αλλά και στην πίστη που υπάρχει στον Παναθηναϊκό AKTOR για την επιστροφή από το εις βάρος του 2-0 στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Χρήστο Ρομπόλη-Παναγιώτη Κεφαλά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αναφερόμενος στο ντέρμπι της Δευτέρας (10/6, 21:15) στο ΟΑΚΑ, τόνισε πως η αυτοπεποίθηση είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, εξηγώντας βέβαια πως δεν αρκεί μόνο η πίστη. Άλλωστε, υπενθύμισε ότι το «τριφύλλι» ήταν πολύ καλύτερο τακτικά την Παρασκευή (7/6) στην αναμέτρηση του ΣΕΦ.

Ανέφερε, δε, ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR πιθανότατα θα πάει και στο αυριανό παιχνίδι με Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι στην εξάδα ξένων.

Τέλος, έκανε ειδική αναφορά στον αδόκητο χαμό του Πάρη Δερμάνη που σόκαρε τον σύλλογο και τον ελληνικό αθλητισμό.

«Ήταν η ψυχή του Παναθηναϊκού, των αποδυτηρίων, της ομάδας. Ένας άνθρωπος πάντα ευδιάθετος, ακόμα και μετά από στραβά αποτελέσματα, μετά από δύσκολες στιγμές. Είχε δεθεί με όλους. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και αντίπαλοι έχουν στείλει τα συλλυπητήριά τους. Ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος. Ήταν σοκαριστικό αυτό που συνέβη και ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x