Ελλάδα

Περιστέρι bwin-Ολυμπιακός: Πρώτο επίσημο παιχνίδι με φόντο τον τελικό του Super Cup

Περιστέρι bwin και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι στον πρώτο ημιτελικό του Super Cup (17:00), το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρόδο, με στόχο μια θέση στον τελικό.

Περιστέρι bwin και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι στον πρώτο ημιτελικό του Super Cup (17:00), το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρόδο.

Φυσικά, θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι των δύο ομάδων στη σεζόν, με αμφότερες να προετοιμάζονται τόσο για την εκκίνηση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όσο και για των εγχώριων.

Υπενθυμίζεται ότι το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θα αγωνίζεται στο BCL, ενώ έδειξε καλή εικόνα στα φιλικά παιχνίδια, μετρώντας δύο νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Σάσαρι, και μία ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης, στην οποία θα προσπαθήσει να «πληγώσει» την ομάδα που έζησε τις σπουδαιότερες ημέρες της καριέρας του.

«Παίζουμε τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για την ομάδα μας. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, ένας ημιτελικός απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς 1,5 μήνα έχουμε δουλέψει αρκετά καλά στην προετοιμασία μας και ειδικότερα τον τελευταίο καιρό, για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι το φαβορί, αλλά αν βγάλουμε αυτά που έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα στο γήπεδο, θα κυνηγήσουμε τη νίκη για να περάσουμε στον τελικό»,
ήταν τα λόγια του Βασίλη Ξανθόπουλου ενόψει του παιχνιδιού.

Από την άλλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ίγκνας Μπραζντέικις, καθώς είναι ανέτοιμος, ενώ θα χρειαστεί να μείνει κάποιος εκ των ξένων εκτός, λόγω του περιορισμού, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να είναι ο επικρατέστερος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να βρίσκουν ρυθμό στα δύο τελευταία φιλικά τους παιχνίδια, μετρώντας ισάριθμες νίκες απέναντι σε δύο ομάδες που θα βρει μπροστά του και στην Ευρωλίγκα, τις Ζαλγκίρις και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Πειραιώτες στοχεύουν, φυσικά, στο να κατακτήσουν το Super Cup και να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σεζόν, κάτι που θα τους δώσει και μεγάλη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το δεύτερο ζευγάρι αποτελείται από τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, παιχνίδι θα που ξεκινήσει στις 20:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x