Ελλάδα

Παπανικολάου: «Είμαστε σε κομβική χρονιά, είναι καλό που δεν είμαστε έτοιμοι»

Ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στη συμπλήρωση 100 ετών για τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν και τόνισε πως είναι φυσιολογικό το γεγονός πως καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη στο Stoiximan Super Cup.

Ο Κώστας Παπανικολάου υποστήριξε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου για το Stoiximan Super Cup, πως «όταν μπαίνεις στο γήπεδο ο αθλητικός εγωισμός σε ωθεί για να δώσει το 100% και να κατακτήσεις τον τίτλο».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: ΝΙΚΟΣ ΖΕΡΒΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» σχολίασε πως φέτος είναι κομβική σεζόν για το σύλλογο του Πειραιά λόγω και της συμπλήρωσης 100 ετών ζωής, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εύχομαι όλοι να έχουν υγεία και να ζήσουμε μια καλή σεζόν. Για εμάς είναι ιδιαίτερη χρονιά γιατί ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής. Το να πετύχεις τους στόχους είναι το καύσιμο για κάθε αθλητή. Εύχομαι η δουλειά να μετουσιωθεί σε καλή εικόνα στο παρκέ. Από αύριο όλα θα κριθούν στις τέσσερις γραμμές.

Πρέπει να το κάνουμε με χαμόγελο αγάπη και αισιοδοξία. Είναι φυσιολογικό πως τέλη Σεπτεμβρίου δεν είναι καμία ομάδα έτοιμη. Η χρονιά είναι πάρα πολύ μεγάλη. Είναι καλό που δεν είμαστε έτοιμοι. Αλλά όταν μπαίνεις στο γήπεδο ο αθλητικός εγωισμός σε ωθεί για να δώσει το 100% και να κατακτήσεις τον τίτλο.

Υπάρχουν πρώτα οι ημιτελικοί και δεν είναι σωστό να μιλάμε για τελικό Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Όταν παίζεις για έναν τίτλο όμως δεν μετράει πόσο έτοιμος είσαι ή πόσο σημαντικός είναι ένας τίτλος. Αυτή τη στιγμή, είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και για μας είναι ο πιο σημαντικός αυτή την εποχή. Είμαστε σε κομβική χρονιά για τον σύλλογο, οπότε θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Για μένα δεν μπαίνει σύγκριση με την ομάδα του 2009. Το παρελθόν είναι παρελθόν, ζούμε κυρίως το τώρα»
.

Για το Περιστέρι Dominos, ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε:

«Έχουμε κάνει καλή δουλειά στην προετοιμασία, έχουμε καλούς χαρακτήρες και με κάνει πολύ αισιόδοξο για τη νέα χρονιά. Εύχομαι υγεία σε όλους και να έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που παίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ως ομάδα και ακόμα δεν είμαστε στο 100%. Αλλά και με τα νέα πρόσωπα προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x