Ελλάδα

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη Χέντερσον και Κρούζερ

Σέντρικ Χέντερσον και Ρόκι Κρούζερ έφτασαν στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη έφτασαν για τον ΠΑΟΚ, εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας το Σάββατο (10/8) Σέντρικ Χέντερσον και Ρόκι Κρούζερ ανοίγοντας τον χορό των αφίξεων των ξένων παικτών της ομάδας, ενώ οι Έλληνες ξεκίνησαν να κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι πρόκληση για μένα το να είμαι σε μία ομάδα με ευρωπαϊκή προοπτική και στο επίπεδο του ΠΑΟΚ. Γνώρισα ήδη τον Ρόκι και περιμένω να γνωρίσω και τους υπόλοιπους τις επόμενες ημέρες. Αυτό όμως που πραγματικά περιμένω είναι να έρθει η στιγμή να παίξω σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Το έζησα στην Αριζόνα και θέλω να το ζήσω και εδώ. Ας ξεκινήσουμε όμως με την προετοιμασία, αυτά που πρέπει να γίνουν εκεί, να γνωριστούμε και μέσα από σκληρή δουλειά και την βοήθεια των προπονητών μας να βρούμε την σωστή χημεία» ανέφερε ο πρώτος.

Ο Κρούζερ από την πλευρά του, σημείωσε: «Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι που ξεκίνησε για μένα από τη Μινεάπολη. Στο τέλος του ταξιδιού γνωριστήκαμε και με τον Σέντρικ. και τώρα ανυπομονώ να γνωρίσω και τα υπόλοιπα παιδιά. Πιστεύω ότι θα είμαστε μία ομάδα που θέλει να πετύχει, μία ομάδα πεινασμένη, που θα μάχεται συνέχεια μέσα στο γήπεδο για να κάνει κάτι καλό και έτσι θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x