Ελλάδα

Τιμά τον Μάκη Δενδρινό ο Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Πανιώνιος θα τιμήσει τη μνήμη του Μάκη Δενδρινού στον αγώνα Stoiximan GBL με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο (19/10).

Μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του θα τιμήσει ο Πανιώνιος. Ο «Ιστορικός» ανακοίνωσε πως το ερχόμενο Σάββατο (19/10) θα τιμήσει τη μνήμη του Μάκη Δενδρινού, στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα από τη Νέα Σμύρνη θα αποσύρει τη φανέλα με νούμερο «4» και το όνομά του και παράλληλα θα τιμήσει την οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του μεγάλου Μάκη Δενδρινού, διοργανώνει η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA το Σάββατο 19/10 και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Mateco (20:15) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Greek Basketball League.

Οι μεγάλες μορφές, που έβαλαν τις βάσεις στο οικοδόμημα του Συλλόγου θα πρέπει να τιμούνται και η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA δεν ξεχνά τον Μάκη Δενδρινό, μια από τις μεγαλύτερες μορφές του Ιστορικού και του ελληνικού μπάσκετ κατ’ επέκταση.

Το νούμερο «4» στην «κυανέρυθρη» φανέλα το τίμησε ο Μάκης Δενδρινός ακολούθως το «παρέδωσε» στον Φάνη Χριστοδούλου και πλέον αυτός ο αριθμός ανήκει στην αιωνιότητα, στην Ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και δε θα φορεθεί ποτέ από κανέναν.

Στο πλαίσιο της απόσυρσης της φανέλας που φέρει το όνομά του, θα τιμηθεί η οικογένεια του Μάκη Δενδρινού ο οποίος έφυγε από τη ζωή περίπου τέτοια μέρα (20/10) πριν από εννέα χρόνια σκορπίζοντας θλίψη σε όλους.

Ο «Βούδας», όπως τον μάθαμε όλοι, θα έχει πάντοτε μια θέση στην Ιστορία και στην καρδιά μας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x