Ελλάδα

«Ένα ακόμα»: Τι έλεγαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στους οπαδούς που τους αποθέωναν!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, παρά την αποθέωση που έλαβαν από τους οπαδούς της ομάδας στο ΟΑΚΑ, τους υπενθύμισαν ότι υπάρχει ακόμη ένα ματς για τον τίτλο!

Έκανε το μεγάλο βήμα για τον τίτλο και θέλει να ολοκληρώσει μια μυθική ανατροπή ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Oι πρωταθλητές Ευρώπης έφεραν στα ίσα τη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, αφού με το 88-85 στο ΣΕΦ, ισοφάρισαν σε 2-2 και την Παρασκευή (14/6) θα προσπαθήσουν να κερδίσουν για τρίτη διαδοχική φορά τον «αιώνιο» αντίπαλο και να κάνουν φιέστα στο ΟΑΚΑ για το 40ο πρωτάθλημα.

Φυσικά οι «πράσινοι» παίκτες και ο Εργκίν Αταμάν, έτυχαν αποθεωτικής αποδοχής στο ΟΑΚΑ από χιλιάδες οπαδούς που έσπευσαν να πανηγυρίσουν το break.

Παρά την ευφορία της νίκης και τους πανηγυρισμούς, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση ήταν και είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι, καθώς γνωρίζουν ότι η σειρά δεν τελείωσε.

Έτσι ακόμη και τη στιγμή που δεχόντουσαν την αποθέωση οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού AKTOR επαναλάμβαναν τη φράση «Ένα ακόμα», η οποία τη φετινή σεζόν αποτέλεσε σήμα κατατεθέν στα αποδυτήρια και ήταν... κομβική στην μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της Euroleague.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x