Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Παρέθεσε δείπνο σε συμπαίκτες και σταφ ο Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας παρέθεσε δείπνο σε όλα τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού, που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το ματς της Stoiximan GBL κόντρα στον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενείται από τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL και η αποστολή του βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Όπως συνηθίζει σχεδόν κάθε φορά που οι «πράσινοι» επισκέπτονται την πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε, ο Κώστας Σλούκας παρέθεσε δείπνο σε συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο της ομάδας στο εστιατόριο «Γλυκάνισος».


Πρόκειται για ένα ακόμη συμβάν που αναδεικνύει τις πολύ στενές σχέσεις που υπάρχουν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, κι ενώ θυμίζουμε πως νωρίτερα οι Τζέριαν Γκραντ, Ματίας Λεσόρ, Λορέντζο Μπράουν και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πήγαν με τις οικογένειές τους μαζί στην παραλία.

Δείτε φωτογραφία:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x