Ελλάδα

Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος του προγράμματος ο Σλούκας - Προσπάθειες για να μεταδοθεί το φιλικό με Τσεντεβίτα

Τα νεότερα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR την Πέμπτη στη Σλοβενία.

Το «χτίσιμο» του Παναθηναϊκού AKTOR στη Σλοβενία συνεχίστηκε και την Πέμπτη .

Τα νεότερα έχουν να κάνουν με τρεις παίκτες. Ο Κώστας Σλούκας ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε ατομικό και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο οποίος αποτελεί και επισήμως παίκτη του «τριφυλλιού» από την περασμένη Παρασκευή προπονήθηκε πιο χαλαρά.

Παράλληλα, ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ για το φιλικό στη μνήμη του σπουδαίου Ντράζεν Πέτροβιτς, θα ενσωματωθεί την Παρασκευή στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Την προπόνηση έκαναν ο Χρήστος Σερέλης και οι υπόλοιποι αμεσοι συνεργάτες του Τούρκου τεχνικού, καθώς ο τελευταίος παρευρίσκεται στο σπουδαίο φιλικό στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς που λαμβάνει χώρα στο Ζάγκρεμπ. Εκεί ο Παναθηναϊκός έχει τετραμελή εκπροσώπηση καθώς εκτός του Εργκίν Αταμάν στο Ζάγκρεμπ μετέβησαν ο technical director, Σάνι Μπετσίροβιτς και ο Basketball and Communication Director της ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός, πέραν του Ματίας Λεσόρ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης αντιμετωπίζει την Παρασκευή σε φιλικό (19:00) την Τσεντεβίτα Ολίμπια και μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τηλεοπτική στέγη η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Γίνονται προσπάθειες ώστε να βρεθεί λύση, έστω και την τελευταία στιγμή, για να μεταδοθεί από κάποιο κανάλι το ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x