Ελλάδα

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ για τον θάνατο του Πάρη Δερμάνη

Η ΕΟΚ με μια συλλυπητήρια ανακοίνωση αποχαιρέτησε τον επί χρόνια φροντιστή του Παναθηναϊκού, Πάρη Δερμάνη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Στο πένθος βυθίστηκε από το πρωί του Σαββάτου (8/6) η οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών, ο επί χρόνια φροντιστής και ψυχή των αποδυτηρίων, Πάρης Δερμάνης.

Λίγη ώρα μετά τη συλλυπητήρια ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ, ακολούθησε αυτή της ΕΟΚ η οποία αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την απώλεια ακόμα ενός ανθρώπου που πρόσφερε με την εργατικότητα και τη συνέπειά του στο μπάσκετ θρηνεί ο χώρος της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, καθώς, απεβίωσε ο φροντιστής της ομάδας του Παναθηναϊκού, Πάρης Δερμάνης, ο οποίος νοσηλευόταν από την 1η Μαΐου, μετά από επεισόδιο που είχε υποστεί στο Βελιγράδι, ενώ στη συνέχεια είχε μεταφερθεί στην Αθήνα.

Ο εκλιπών, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί σε αντίστοιχη θέση και στην ΑΕΚ, ήταν ο άνθρωπος που επί 17 χρόνια φρόντιζε τους αθλητές του Παναθηναϊκού και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στις τάξεις της ομάδας, αλλά σε όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ και ο πρόεδρός της, Ευάγγελος Λιόλιος, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x