Ελλάδα

«Η φετινή σεζόν θα είναι πιο δύσκολη, ας τη διασκεδάσουμε»: Η παρακάμερα της πρώτης προπόνησης του Παναθηναϊκού

Δείτε την παρακάμερα από την πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού και τις δηλώσεις μερικών από τους παίκτες της ομάδας για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (29/8) πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ η επίσημη πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη σεζόν 2024-2025.

Το επίσημο κανάλι των «πρασίνων» ανέβασε ένα βίντεο με πλάνα από την πρώτη προπόνηση αλλά και δηλώσεις πολλών παικτών, οι οποίοι εξέφρασαν όλοι τον ενθουσιασμό τους και την επιθυμία τους να εξελιχθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος όπως η περασμένη.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι όλοι. Πρώτη ημέρα. Να έχουμε υγεία, να δουλέψουμε σωστά και να είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή εικόνα», είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. «Καλή αρχή και να είναι επιτυχημένη όπως πέρσι», πρόσθεσε ο Κώστας Σλούκας, ενώ πάνω κάτω την ίδια δήλωση έκανε ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, τονίζοντας «ελπίζω η σεζόν να είναι όπως και η περσινή».

«Σίγουρα η φετινή σεζόν θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο. Ας διασκεδάσουμε», ήταν το μήνυμα του Μάριους Γκριγκόνις, ενώ από την άλλη ο Λορέντζο Μπράουν δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος. Νομίζω ότι οι προπονήσεις θα είναι οι πιο σημαντικές. Έχουμε εξαιρετικούς αθλητές, εξαιρετικούς παίκτες, οπότε οι προπονήσεις θα είναι το κλειδί για τις νίκες».

Τέλος, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ανέφερε: «Αισθάνομαι τέλεια, αισθάνομαι ενθουσιασμένος. Νέα σεζόν, νέα εποχή».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x