Ελλάδα

Παναθηναϊκός για Άρη: «Θα ακυρωθούν τα εισιτήρια που δεν αγοράστηκαν από τον επίσημο συνεργάτη μας»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημέρωσε τον κόσμο ότι θα ακυρώσει τα εισιτήρια του ματς με τον Άρη (30/05, 20:00) που δεν αγοράστηκαν από τον επίσημο συνεργάτη της, το more.com.

Μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει στην εγχώρια πραγματικότητα, αφού υποδέχεται την Παρασκευή (31/05, 20:00) τον Άρη στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά των playoffs της Stoiximan Basket League.

Όπως είναι λογικό, το ματς αυτό θα έχει τη μορφή «φιέστας» για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου, οδεύοντας ολοταχώς για sold-out. H «πράσινη» ΚΑΕ, ενημέρωσε, πάντως, τον κόσμο, ότι θα ακυρώσει όσα εισιτήρια δεν έχουν αγοραστεί από τον επίσημο συνεργάτη της, το more.com.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης των Play Offs της Stoiximan Basket League με τον Άρη από πλατφόρμες εκτός του επίσημου συνεργάτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, του http://more.com, ότι θα ακυρωθούν.

Σας υπενθυμίζουμε πως ο μοναδικός νόμιμος τρόπος για να προμηθεύεστε εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδας μας είναι τα επίσημα κανάλια πώλησης (http://more.com και εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x