Ελλάδα

Η πανηγυρική ανάρτηση του Παναθηναϊκού για την παραμονή του Ναν: «Έτοιμοι να πάμε στο επόμενο επίπεδο»

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε την παραμονή του Κέντρικ Ναν. Η πανηγυρική ανάρτηση και η ατάκα-όλο υποσχέσεις από τον Αμερικανό «μπομπέρ».

Παναθηναϊκός και Κέντρικ Ναν θα συνεχίσουν την απόλυτα πετυχημένη συνεργασία τους. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας για να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, ο 28χρονος γκαρντ παραμένει και επίσημα στον «επτάστερο».

«Kέντρικ Ναν, ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στο ταξίδι μας ανοίγεται μπροστά μας», αναφέρει η πανηγυρική ανάρτηση της πράσινης ΚΑΕ στα social media για την παραμονή του Αμερικανού άσου.

Ο ίδιος, από την πλευρά του, σε μια σύντομη δήλωση-υπόσχεση αναφέρει: «Φίλοι του Παναθηναϊκού, ας το πάμε σε ένα επίπεδο που το ελληνικό μπάσκετ δεν έχει ξαναδεί ποτέ».

Ο Ναν ανέβασε κατακόρυφα το επίπεδο του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που αποκτήθηκε στο τέλος του Οκτωβρίου και είχε φέτος 16 πόντους, 3 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ και 11,7 στην αξιολόγηση σε 27:27 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, όπου επελέγη στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα σε 30 αγώνες είχε 13,9 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x