Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο εκλεκτός του Εργκίν Αταμάν!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή του για την απόκτηση του Τούρκου σέντερ, ο οποίος θεωρείται η ιδανική επιλογή για να κλείσει τη θέση «5» στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Θυμίζουμε ότι ο Εργκίν Αταμάν είχε στη λίστα του τον συμπατριώτη του σέντερ, κάτι άλλωστε που είχε ξεκαθαρίσει και ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε προ ημερών.

Τις τελευταίες ημέρες ο Γιουρτσεβέν δοκιμάστηκε από τους Νικς, ωστόσο απορρίφθηκε από την ομάδα της Νέας Υόρκης, όπως ανέφερε έγκριτος ρεπόρτερ του ΝΒΑ. Αυτό έχει ως συνέπεια να ανοίξει ο δρόμος για την πρόταση του «επτάστερου», που αναμένεται να προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του παίκτη το επόμενο διάστημα.

Ο 26χρονος σέντερ αγωνίστηκε σε Μαϊάμι Χιτ και Γιούτα Τζαζ την προηγούμενη τριετία, ενώ έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι και η ιδέα της επιστροφής στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού φαίνεται πως τον συναρπάζει.

Άλλωστε, ο Αταμάν αναζητούσε έναν παίκτη για να ταιριάξει με τον Ματίας Λεσόρ στη θέση «5» και να κλείσει ιδανικά τη front-line των πρωταθλητών Ευρώπης. Από ‘κει και πέρα, μένει να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «πράσινους», αλλά αναμένεται να αποχωρήσει σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιουρτσεβέν.

Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος σέντερ είχε 5 πόντους και 4,6 ριμπάουντ μέσο όρο στα 113 ματς κανονικής περιόδου που αγωνίστηκε την προηγούμενη τριετία στο ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x