Ελλάδα

Ξεκίνησαν τα βάσανα στο μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Με απουσίες άρχισε την Τρίτη η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού στο «Παύλος Γιαννακόπουλος». Το «παρών» έδωσαν οι αθλήτριες Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Φαίη Κωτούλα, Διονυσία Αλεξανδρή, Αντιγόνη Χαιριστανίδου, Λιλιάννα Καρακασίδου, Ιωάννα Χατζηλεοντή, Σταύρια Κόνιαλη, Μαργαρίτα Μπάτσιου, Ειρήνη Πασιατζή και Γιώτα Κατσιώνη, η οποία υπολογίζεται μόνο για την προετοιμασία της ομάδας.

Οι Σοφία Καμπάκα κι Ιωάννα Λαγωνικάκη θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία όταν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Κορασίδων στο Ευρωπαϊκό U16. Αντίθετα, οι Αντριάνα Τσβίτκοβιτς, Τζάσμιν Τζόουνς κι Ελίζαμπεθ Ντίξον αναμένεται να ενσωματωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες.

Στην πρώτη τους συγκέντρωση, οι «πράσινες» δέχτηκαν το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο, Παναγιώτη Μαλακατέ, τον γενικό αρχηγό, Σωτήρη Νίκα, και τον διευθυντή αγωνιστικού, Σωτήρη Πανταλέοντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x