Ελλάδα

Απορρίφθηκε από την ΚΕΔ το αίτημα του Παναθηναϊκού για νέα κλήρωση διαιτητών

Το αίτημα του Παναθηναϊκού για νέα κλήρωση διαιτητών απορρίφθηκε από την ΚΕΔ, επομένως τον τέταρτο τελικό θα σφυρίξουν οι Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννης και Θεονάς.

Με τη διαιτητική τριάδα που είχε εξαρχής κληρωθεί θα λάβει χώρα ο τέταρτος τελικός του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΣΕΦ (21:15, ΕΡΤ3).

Συγκεκριμένα, η ΚΕΔ απέρριψε το αίτημα της «πράσινης» ΚΑΕ για νέα κλήρωση διαιτητών, επομένως την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννης και Θεονάς, που αναδείχθηκαν από την κλήρωση της Τρίτης (11/6).

Υπενθυμίζεται ότι το «τριφύλλι» έστειλε σχετικό αίτημα στην ΚΕΔ, καθώς ένας ρέφερι από την τριάδα που κληρώθηκε για το ματς στο ΣΕΦ, είχε στείλει αναφορά στην ΟΔΚΕ. Μέσω αυτής αναφέρθηκε σε δυσφημιστικά σχόλια που έγιναν μετά το τέλος του πρώτου τελικού της Stoiximan Basket League.

Στην αναφορά (που έμεινε μυστική) έκανε λόγο για πόλωση και τεταμένο κλίμα στη σειρά, «φωτογραφίζοντας» επί της ουσίας τον Παναθηναϊκό. Οπότε, από τον «επτάστερο» θεωρούν ότι δεν γίνεται να εμπλέκεται σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, κάποιος διαιτητής που έχει προβεί σε μια τέτοια κίνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x