Ελλάδα

Κάλεσμα της Θύρας 13 στον κόσμο του Παναθηναϊκού για υποδοχή στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Έτοιμοι να κατακλύσουν το Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να υποδεχθούν τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, μετά από κάλεσμα της Θύρας 13 μέσω instagram.

Aντίστροφα μετρούν στον Παναθηναϊκό για την επικείμενη άφιξη του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην Αθήνα.

Ο Ισπανός φόργουορντ είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις «βόμβες» που πυροδότησε η ομάδα του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι, έχοντας ανακοινώσει την απόκτηση του για τα επόμενα δύο χρόνια, ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο στο «πράσινο» ρόστερ.

Η άφιξη του ωστόσο, η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη (1/8) φαίνεται πως δεν περνάει στα...ψηλά αφού το «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται να... βουλιάξει από οπαδούς του Παναθηναϊκού για να τον υποδεχθούν έπειτα από κάλεσμα των οργανωμένων της Θύρας 13 μέσω instagram.

Θυμίζουμε ότι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, πρόκειται να φτάσει στη χώρα μας στις 19:40, ενώ στη συνέχεια θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και την Τετάρτη να επιστρέψει στην Ισπανία, έτσι ώστε να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του και την προετοιμασία της ενόψει του επερχόμενου Μουντομπάσκετ.

Παναθηναϊκός: Kάλεσμα για υποδοχή στον Χουάντσο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x