Ελλάδα

Ο Γιαννακόπουλος έκλεισε οικογενειακό τριήμερο για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Costa Navarino

Ένα τριήμερο στο Costa Navarino θα περάσει ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά από απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τη σύμφωνη γνώμη του Εργκίν Αταμάν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε υποσχεθεί να γίνει μια κρουαζιέρα με την ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο, το βεβαρημένο πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Παρόλα αυτά ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» δεν ξέχασε το δώρο που είχε υποσχεθεί και ετοιμάζει οικογενειακό τριήμερο! Συγκεκριμένα οι παίκτες με τους προπονητές και το staff θα πάρουν τις οικογένειές τους και θα μεταβούν 11-13/09 στο Costa Navarino για ένα τριήμερο χαλάρωσης, διασκέδασης, αλλά και δουλειάς.

Κι αυτό διότι στο πολυτελές ξενοδοχείο υπάρχει και σύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν να προπονηθεί κανονικά.

Μάλιστα, εκείνη την περίοδο οι «πράσινοι» θα έχουν επιστρέψει από την προετοιμασία τους και θα είναι η τελευταία... εξόρμηση πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x