Ελλάδα

Οσμάν στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Τρομερή ατμόσφαιρα, θα μάθω άμεσα τις κινήσεις με τα χέρια»

Εντυπωσιασμένος δείχνει να είναι ο Τσεντί Οσμάν από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ ζήτησε λίγο χρόνο για να μάθει τον τρόπο που παίκτες και οπαδοί πανηγυρίζουν μετά τις νίκες.

Με μία εκπληκτική εμφάνιση ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε μία άνετη φιλική νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου (15/09, 86-69), με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν να βρίσκεται σε εκπληκτική βραδιά και να πετυχαίνει 22 πόντους, μαζεύοντας ταυτόχρονα οκτώ ριμπάουντ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR, πήγαν στην «πράσινη» κερκίδα και μαζί με τους οπαδούς πανηγύρισαν έντονα, με την κάμερα της ΚΑΕ να τα καταγράφει όλα. Ο επίσημος λογαριασμός του «τριφυλλιού», λίγα λεπτά μετά δημοσίευσε στα social media, ένα βίντεο στο οποίο αποθανατίζεται η συγκεκριμένη στιγμή.

Το ποστ αυτό το έκανε αναδημοσίευση, ένα από τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, ο Τσεντί Οσμάν, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για τους οπαδούς της νέας του ομάδας.

Η δημοσίευση του Τσντί Οσμάν:
«Υπέροχη ατμόσφαιρα. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας και υπόσχομαι να μάθω άμεσα τις κινήσεις με τα χέρια, δώστε μου λίγο χρόνο»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x