Με Γιώργο Αγγελόπουλο η προπόνηση του Ολυμπιακού το Σάββατο.
Οι παίκτες των Πειραιωτών δούλεψαν το Σάββατο υπό το βλέμμα του προέδρου της ΚΑΕ, ο οποίος μίλησε στην ομάδα και έστειλε το δικό του ενόψει του τελικού του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πάρα πολύ σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους» που θέλουν να επιστρέψουν στους τίτλους και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλησε να δώσει το δικό του σύνθημα στην ομάδα.
Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, έδωσε το «πάρων» στην σημερινή (19/02) προπόνηση και μίλησε στην ομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (20/02, 17:00) #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/mNLTj8Jjvh
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) February 19, 2022
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.