Ελλάδα

Πήγε στη Γερμανία για ιατρική γνώμη ο Φαλ - Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό

Ο Μουσταφά Φαλ έκανε προγραμματισμένη επίσκεψη στη Γερμανία ώστε να πάρει μία ιατρική γνώμη για έναν τραυματισμό που αποκόμισε στο Παγκόσμιο. Καμία ανησυχία για την κατάστασή του στον Ολυμπιακό.

Προγραμματισμένη επίσκεψη στη Γερμανία για τον Μουσταφά Φαλ.

Ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού ταξίδεψε στη χώρα ώστε να πάρει μία γνώμη από τον γιατρό του για έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν είχε σκοπό να τον χρησιμοποιήσει στον τελικό του Super Cup, ωστόσο ο ίδιος ο Φαλ ζήτησε να παίξει. Παρόλο που δεν ένιωσε κάποιες ιδιαίτερες ενοχλήσεις, ήθελε να πάρει τη γνώμη του γιατρού του για να είναι σίγουρος.

Η επίσκεψη αυτή ήταν ήδη σχεδιασμένη για Δευτέρα (2/10) εδώ και περίπου 10 μέρες, λόγω του «ρεπό» των «ερυθρόλευκων», με τα νέα και από τον γιατρό του παίκτη να είναι καθησυχαστικά όσον αφορά την κατάστασή του. Ο Φαλ θα προπονηθεί κανονικά την Τρίτη (3/10) με την υπόλοιπη ομάδα, και θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητάς του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα (6/10).

Στα υπόλοιπα νέα του Ολυμπιακού, την Τρίτη (3/10) αναμένεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x