Ελλάδα

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Οι 12άδες του ντέρμπι - Χωρίς Παπαπέτρου οι «πράσινοι»

Δείτε τις 12άδες του ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού AKTOR στο ΣΕΦ για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Σχεδόν ένα μήνα μετά την αναμέτρηση τους στον τελικό του Super Cup στη Ρόδο (στις 29 Σεπτεμβρίου) Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR έρχονται αντιμέτωποι ξανά, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL (20:15, ΕΡΤ3).

Λίγο πριν την αναμέτρηση, έγιναν γνωστές οι 12άδες των δύο ομάδων. Για τους γηπεδούχους, εκτός έμεινε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ως 7ος ξένος, ενώ φυσικά απουσιάζουν ο τραυματίας Κίναν Έβανς και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που δεν είναι δηλωμένος στο εγχώριο ρόστερ.

Όσον αφορά στους «πράσινους», δεν πρόλαβε τελικά να είναι έτοιμος ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Εκτός έμεινε ο Μάριους Γκριγκόνις, του οποίου τη θέση στο εγχώριο ρόστερ πήρε ο Τσεντί Οσμάν. Ως 7ος ξένος κόπηκε ο Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Αναλυτικά οι 12άδες:

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Ράιτ, Μήτρου-Λονγκ, Λαρεντζάκη, Βιλντόσα, Φαλ, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Φουρνιέ.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού AKTOR: Σλούκας, Μήτογλου, Αντετοκούνμπο, Καλαϊτζάκης, Γκραντ, Ναν, Μπράουν, Οσμάν, Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ, Σαμοντούροφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x