Ελλάδα

A Moment to Remember: Μία λαμπρή βραδιά στο ΣΕΦ αφιερωμένη στον Γιώργο Πρίντεζη!

Ο Ολυμπιακός τιμά στο ΣΕΦ τον τεράστιο Γιώργο Πρίντεζη αποσύροντας τη φανέλα του και στη συνέχεια δίνει φιλικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ένα χρόνο μετά τη σπουδαία τελετή για τον Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός τιμά έναν ακόμη από τους παίκτες που σημάδεψαν όσο ελάχιστοι την ιστορία του.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος θα τιμηθεί από τους «ερυθρόλευκους» για την προσφορά του με ένα εντυπωσιακό event (21:15, NovaSports Start, Youtube της NOVA), το οποίο θα ολοκληρωθεί με τη φανέλα με το νούμερο 15 να παίρνει τη θέση της στην οροφή του ΣΕΦ.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναμένεται, φυσικά, κατάμεστο, με πάρα πολλούς λαμπρούς προσκεκλημένους να δίνουν το «παρών», όπως και στην τελετή του Σπανούλη, ώστε να μιλήσουν για τον Πρίντεζη και να τον τιμήσουν για την προσφορά του όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ.

Κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο καταξιωμένος και εξαιρετικά αγαπητός ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Στο πλευρό του, θα βρίσκονται η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Δώρα Παντέλη και ο δημοφιλής ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης.

Φυσικά, το... μενού της βραδιάς δεν περιλαμβάνει μόνο την εκδήλωση, αλλά και φιλικό παιχνίδι, το πρώτο της ομάδας για τη νέα σεζόν! Αυτό θα γίνει κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, και αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 22:15, με δεδομένο ότι οι διαδικασίες για τον Πρίντεζη θα κρατήσουν περίπου 50 λεπτά και θα χρειαστεί και ένα μικρό ζέσταμα των παικτών. Μένει να φανεί, αν όπως και στην τελετή για τον Σπανούλη, το ματς θα έχει μικρότερη διάρκεια και όχι 4 δεκάλεπτα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δοκιμαστούν κόντρα σε έναν αντίπαλο επιπέδου Ευρωλίγκας, με τη Μακάμπι να έχει αλλάξει εντελώς ρόστερ σε σχέση με πέρυσι, καθώς αποχώρησαν τα μεγαλύτερα «αστέρια» της (Μπράουν, Κόλσον, Νίμπο, Μπόλντγουιν, Γουεμπ) και αντικαταστάθηκαν από πολλές μεταγραφές όπως ο Τζόρνταν Λόιντ, ο Ντάριλ Μέικον, ο Γουένιεν Γκέιμπριελ και ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις, μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x