Ελλάδα

Ξεκινάει προετοιμασία χωρίς τέσσερις ο Ολυμπιακός

Τη Δευτέρα (26/8) θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, όπου θα απουσιάζουν οι Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ, Γουόκαπ και Παπανικολάου.

Για τη Δευτέρα (26/8) ορίστηκε η πρώτη προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ την πρώτη συγκέντρωσή τους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην τεσσάρων.

Συγκεκριμένα, οι δύο Σέρβοι διεθνείς Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ θα ενσωματωθούν μία ημέρα αργότερα (27/8). Απόντες θα είναι και οι δύο διεθνείς με την Εθνική ομάδα, Τόμας Γουόκαπ και Κώστας Παπανικολάου, οι οποίοι θα ξεκινήσουν προπονήσεις στις 2 Σεπτεμβρίου.

Από ‘κει και πέρα, ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του φιλικό στις 3/9 απέναντι στο Μαρούσι και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ και στις 6/9 θα παίξει μπροστά στον κόσμο του, καθώς θα υποδεχτεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη βραδιά «A Moment to Remember» που θα είναι αφιερωμένη στον Γιώργο Πρίντεζη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x