Ελλάδα

Κοντά σε συμφωνία με τον Προμηθέα ο Τζορτζ Πάπας

Κοντά στην παραχώρηση του Τζορτζ Πάπας στον Προμηθέα Πατρών βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Τίτλοι τέλος αναμένεται να πέσουν πολύ σύντομα στη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Τζόρτζ Πάπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Προμηθέα Πατρών, με τον ίδιο μάλιστα να βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους».

Να θυμίσουμε, πως η τρέχουσα συμφωνία του ομογενή άσου με τους Πειραιώτες ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να παίρνουν τελικώς την απόφαση μετά από συζητήσεις να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους από τώρα.

Ο λόγος της απόφασης αυτής έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Τζορτζ Πάπας θέλει να βρίσκεται σε μια ομάδα και ένα περιβάλλον όπου θα μπορεί να παίζει και να προσφέρει στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η έλευση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ στο λιμάνι, αλλά και οι επιστροφές των τραυματιών, δεν επέτρεπαν στον νεαρό γκαρντ να βρει χρόνο συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, για αυτό και πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Όλα δείχνουν λοιπόν, πως ο Πάπας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα, με τις όποιες εξελίξεις γύρω από το ζήτημα αυτό να αναμένονται σύντομα.

Για την ιστορία, ο 25χρονος άσος ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2022, μετρώντας σε αυτό τον 1,5 χρόνο 31 συμμετοχές στην Stoiximan Basket League με 4 σε επίπεδο Euroleague. Φέτος, σε δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος κατέγραψε 2,9 πόντους και 0,5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 7,3 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x