Ελλάδα

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τη Δευτέρα (26/08) την πρώτη του προπόνηση για τη σεζόν 2024-25, με 4 απόντες και 3 παίκτες από την Ακαδημία.

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της σεζόν 2024-25 έκανε ο Ολυμπιακός.

Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων», πλην των Νίκολα Μιλουτίνοφ, Φίλιπ Πετρούσεφ, Κώστα Παπανικολάου και Τόμας Γουόκαπ, που θα ενσωματωθούν όλοι τις επόμενες ημέρες, προπονήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Βάρη και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μουσταφά Φαλ, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο φινάλε της περσινής σεζόν.

Νέα πρόσωπα στην προετοιμασία ήταν φυσικά ο Σάσα Βεζένκοφ, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο Λούκα Βιλντόσα και ο Κίναν Έβανς, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του. Αξίζει να σημειωθεί πως το «παρών» έδωσαν τρεις παίκτες από την Ακαδημία, οι Γιώργος Μπουρνελές, Θοδωρής Παυλόπουλος και Στέφανος Σπάρταλης.

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/08) στο ΣΕΦ η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας μας για τη σεζόν 2024-25.

Από το πρώτο ραντεβού απουσίασαν (με άδεια) οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ, οι οποίοι θα ενσωματωθούν αύριο (27/08), καθώς και οι Κώστας Παπανικολάου και Τόμας Γουόκαπ, οι οποίοι θα μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας στις 2 Σεπτεμβρίου.

Στις προπονήσεις λαμβάνουν μέρος οι Γιωργος Μπουρνελές, Θοδωρής Παυλόπουλος και Στέφανος Σπάρταλης (παίκτες των «ερυθρόλευκων» Ακαδημιών)».


Δείτε βίντεο:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x