Ελλάδα

Ντουάρτε: «Έτοιμοι να δώσουμε μάχη με την Ελλάδα - Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Ο Κρις Ντουάρτε μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την αυριανή μάχη της Ελλάδας με τη Δομινικανή Δημοκρατία, στην πρεμιέρα της Εθνικής μας στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ «αγκάλιασε» η Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία στην πρεμιέρα του τουρνουά επικράτησε 90-77 της Αιγύπτου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο σταρ της χώρας της Καραϊβικής, Κρις Ντουάρτε, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την αυριανή μονομαχία με την Εθνική μας ομάδα, η οποία και θα κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως άπαντες στην ομάδα είναι έτοιμοι να δώσουν μάχη ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρις Ντουάρτε:

«Θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μάχη. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, αλλά εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη».


Νωρίτερα, στην μεικτή ζώνη, ο 27χρονος σούτινγκ γκαρντ αποκάλυψε πως πέραν του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν γνωρίζει άλλον Έλληνα παίκτη (!), ενώ, ερωτηθείς για τον συμπαίκτη του την περασμένη σεζόν στους Κινγκς, Σάσα Βεζένκοφ, και για το αν πιστεύει ότι ο Βούλγαρος φόργουορντ θα επιστρέψει στην Ευρώπη τόνισε πως:

«Αυτή είναι δική του απόφαση. Δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Ο Βεζένκοφ είναι εξαιρετικό παιδί, εξαιρετικός παίκτης. Στο τέλος της ημέρας θα κάτσει κάτω και θα αποφασίσει τι είναι καλύτερο για εκείνον και την οικογένειά του. Δεν έχω κάτι να πω για αυτό. Είναι δική του απόφαση. Δεν συζητάμε για αυτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x