Ελλάδα

Ντικούδης στο sport-fm.gr: «Θετικό το πρώτο δείγμα, περιμένουμε ότι θα είμαστε πλήρεις στο Ακρόπολις»

Δηλώσεις στο sport-fm.gr και στον Λουκά Χατζή έκανε ο Δήμος Ντικούδης, μετά τη νίκη της Εθνικής μας επί της Πολωνίας, στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΣΕΦ.

Αποκλειστικές δηλώσεις στο sport-fm.gr και στον Λουκά Χατζή, έκανε μετά τη νίκη της Εθνικής μας στη φιλική αναμέτρησή της με την Πολωνία ο Δήμος Ντικούδης!

Αφού χαρακτήρισε θετικό το πρώτο δείγμα που παρουσίασε η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, τόνισε ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να εμπιστεύονται το μακρινό τους σουτ, ενώ πρόσθεσε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πιθανότατα θα αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Μπαχάμες για το τουρνουά Ακρόπολις (25-27/6).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δήμος Ντικούδης στον Λουκά Χατζή:

Για την εικόνα της Εθνικής στο πρώτο της φιλικό: «Πολύ θετική η εικόνα στο πρώτο μας φιλικό. Τα παιδιά προσπαθούν να βρουν χημεία και τους αυτοματισμούς. Μπορεί να είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα, αλλά δείξαμε πάθος. Νικήσαμε σχετικά εύκολα, βγάλαμε πολλά ελεύθερα σουτ, κάποια μπήκαν και κάποια όχι, μπορούμε να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Κρατάμε ότι το πρώτο δείγμα είναι θετικό και προχωράμε στη συνέχεια να φτιάξουμε και άλλο τη χημεία μας».

Για το αν η Εθνική μας θα επιμείνει σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού με τα πολλά εκτελεσμένα τρίποντα και μετά τις επιστροφές όσον δεν ήταν διαθέσιμοι κόντρα στην Πολωνία: «Μένει να το δούμε στο παρκέ. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε όλοι οι παίκτες μας να είναι απειλητικοί, όλοι να εμπιστεύονται το σουτ τους, όταν γυρίζει γρήγορα η μπάλα και βρίσκουμε τον ελεύθερο παίκτη, να μπορούμε να τελειώσουμε τη φάση με εύστοχο τρίποντο. Το τρίποντο στο σύγχρονο μπάσκετ είναι μεγάλο όπλο, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε αυτό και να παίξουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι».

Για το αν θα αγωνιστεί ο Γιάννης στο τουρνουά Ακρόπολις: «Περιμένουμε τον Γιάννη και πιστεύουμε ότι θα είμαστε πλήρεις στο Ακρόπολις, το οποίο θα είναι ένα μεγάλο και τελικό τεστ ενόψει του Προολυμπιακού».

Για τον Σλούκα και το αν θα προλάβει του Ολυμπιακούς Αγώνες σε περίπτωση που πάρουμε την πρόκριση: «Δεν έχω περαιτέρω ενημέρωση, αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι τα παιδιά που είναι εδώ και θα παλέψουν για την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x