Ελλάδα

Ναν: «Η ομάδα χτίζει τη χημεία της - Ξέρετε την απάντηση για το αν είμαι ο κορυφαίος στην Ευρώπη»

Οι δηλώσεις του μεγάλου πρωταγωνιστή του ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ και της νίκης του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού.

Με μεγάλο πρωταγωνιστική τον Κέντρικ Ναν, που σημείωσε 25 πόντους με 6/8 τρίποντα, ο Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε δίκαια από το ΣΕΦ, επικρατώντας πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 78-71 επί του Ολυμπιακού, στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα χτίζει ψυχολογία και αποκτά χημεία, ενώ, απάντησε με περίσσια αυτοπεποίθηση για το αν είναι ο κορυφαίος παίκτης της Ευρωλίγκας!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν:

Για την προετοιμασία του πριν τα παιχνίδια και για την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού: «Κάνω την ίδια προετοιμασία πριν από τα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι να παίζουμε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα χτίζει τη χημεία της, σήμερα ήμασταν σκληροί στην άμυνα και στην επίθεση».

Για το αν η χημεία είχε ξεκινήσει να χτίζεται από πέρυσι: «Όχι η χημεία χτίζεται τώρα. Έχουμε κάποιους νέους παίκτες στην ομάδα και δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

Για τον Λορέντζο Μπράουν: «Είναι δύσκολο για τους αντιπάλους να σχεδιάσουν κάποιο πλάνο πάνω σε αυτόν, όπως γίνεται και με εμένα. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες σαν αυτόν. Παίρνει κάποια σουτ και κάνει καλή δουλειά».

Για το αν είναι ο καλύτερος παίκτης της EuroLeague: «Ξέρετε την απάντηση. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση, θέλω να το αποδεικνύω κάθε βράδυ και να δίνω ενέργεια στους συμπαίκτες μου».

Για τη σημασία της νίκης στο αποψινό ντέρμπι για τη συνέχεια: «Έχουμε ξεκινήσει να “χτίζουμε”. Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική απόψε. Θα τους δούμε ξανά και θα προετοιμαστούν διαφορετικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι» .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x