Ελλάδα

Μωραΐτης στο sport-fm.gr: «Ο Γιάννης μας έχει πει ότι ο Ντόντσιτς είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης του τουρνουά»

Ο Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε στο sport-fm.gr για την εμφάνιση της Ελλάδας επί της Αιγύπτου, αλλά και για το μεγάλο παιχνίδι στα ημιτελικά του Προολυμπιακού κόντρα στη Σλοβενία.

Την πρώτη θέση στον όμιλό της κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ, επικρατώντας με 93-71 της Αιγύπτου στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Κάπως έτσι, η «επίσημη αγαπημένη» θα κληθεί να αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο (06/07, 17:30), τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς στον ημιτελικό του τουρνουά, με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Μετά το παιχνίδι, ο Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε στο sport-fm.gr και τον Δημήτρη Παπαδήμα, για την αντίδραση που έβγαλε απόψε η Ελλάδα όταν πλησίασε η Αίγυπτος, αλλά και για το δύσκολο ματς που ακολουθεί με τους Σλοβένους, αναφέροντας μεταξύ άλλων και μια ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον σούπερ σταρ των Μάβερικς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρης Μωραΐτης:

Τι κρατάμε από την αποψινή εμφάνιση: «Όπως μας είπε και ο προπονητής μας, ήταν πολύ σημαντικό, ήταν ένα καλό τεστ για εμάς, παρόλο που ξεκινήσαμε καλά. Όταν μας έφτασε στο σκορ η Αίγυπτος στο ημίχρονο, ήταν ένα πολύ καλό τεστ για το πως να αντιδράσουμε σε τέτοιες καταστάσεις. Πιστεύω πως αντιδράσαμε καλά, όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Τώρα πρέπει να διαγράψουμε αυτό το παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε στη Σλοβενία σε δύο ημέρες και πρέπει να ήμαστε έτοιμοι».


Για την Σλοβενία: «Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Όπως μας έχει πει και ο Γιάννης, έχει τον πιο επικίνδυνο παίκτη του τουρνουά, τον Λούκα Ντόντσιτς. Είναι μια δύσκολη ομάδα, που βάζει πολλούς πόντους, παρόλο που ήταν άστοχη στα τρίποντα στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να προσέξουμε αυτό το κομμάτι και να παίξουμε σκληρή άμυνα. Έχουμε δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για την κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο: «Είχε μια ενόχληση στο γόνατο, ελπίζουμε να μην είναι κάτι το σοβαρό γιατί τον χρειαζόμαστε. Του εύχομαι περαστικά και να είναι γρήγορα κοντά μας».

@sporfm946 Aποκλειστικές δηλώσεις του Δημήτρη Μωραΐτη στο sport-fm.gr #sporfm #greece???? #basketball #olympics ? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x