Ελλάδα

Μπραζντέικις: «Ευγνώμων που ήμουν μέλος μίας τόσο σπουδαίας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός»

Την ευγνωμοσύνη του που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Ίγκνας Μπραζντέικις, μετά την αποχώρησή του από τους «ερυθρόλευκους» και την επιστροφή του στη Ζαλγκίρις.

Δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και την επισημοποίηση της επιστροφής του στη Ζαλγκίρις, έκανε ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Ο Λιθουανός φόργουορντ που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει την περασμένη σεζόν, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη που φόρεσε τη φανέλα των «ερυθρόλευκων», τους οποίους χαρακτήρισε σπουδαία ομάδα, ενώ στη συνέχεια τόνισε την ανυπομονησία του για να ξαναγωνιστεί με τη Ζαλγκίρις.

«Είμαι ευγνώμων που ήμουν μέλος μίας τόσο σπουδαίας ομάδας. Μπράβο στα αδέλφια μου, τους προπονητές μου και το κοινό για τη χρονιά», ανέφερε αρχικά ο Λιθουανός φόργουορντ, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την ανυπομονησία του για να φορέσει ξανά τα πράσινα της Ζαλγκίρις, λέγοντας:

«Πάμε να το κάνουμε ξανά! Είμαι πολύ ευλογημένος και ευγνώμων που επιστρέφω σπίτι μου και θα εκπροσωπώ ξανά το πράσινο και το λευκό χρώμα. Πάμε να δουλέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x