Stoiximan Super League

Μπράμπετς: «Έπρεπε να έχουμε εννέα βαθμούς - Σημαντικό να νικήσουμε τον ΟΦΗ»

Για την μέχρι τώρα πορεία του Άρη στην Stoiximan Super League, αλλά και τη μεγάλη ανάγκη του τριπόντου κόντρα στον ΟΦΗ, μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιακούμπ Μπράμπετς.

Μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, η αγωνιστική δράση στην Stoiximan Super League επιστρέφει το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου, με τα παιχνίδια για την 4η αγωνιστική.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς βρέθηκε στο περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ και μίλησε τώρα για την έως τώρα πορεία των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα, όσο και στην ανάγκη που έχει δημιουργηθεί πλέον για το τρίποντο κόντρα στον ΟΦΗ (15/09, 20:30) στο Ηράκλειο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιακούμπ Μπράμπετς:


Για την σημερινή μέρα: «Αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε και είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας, δεν είναι πρώτη φορά που κάνουμε μια τέτοια δραστηριότητα, είναι ωραίο να μιλήσουμε με τον κόσμο μας, να έρθουμε πιο κοντά» .

Για την φετινή χρονιά της ομάδας: «Όλοι ξέρουν, ότι είμαστε καλή ομάδα φέτος αλλά πρέπει να το δείξουμε στους αγώνες, από τους τρείς που παίξαμε έπρεπε να έχουμε εννιά βαθμούς, είναι σημαντικό να κερδίσουμε την Κυριακή στον ΟΦΗ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να συνεχίσουμε δυνατά».

Για τους στόχους της ομάδας: «Πάντα θέλουμε να καταφέρνουμε τους στόχους μας, πέρυσι δεν τα καταφέραμε αλλά φέτος είναι καλή ευκαιρία για να τα καταφέρουμε, ξέρουμε ότι έχουμε καλύτερους παίχτες αλλά πρέπει να το δείξουμε».


Για το αν νιώθει καθόλου Έλληνας πλέον: «Μου αρέσει πάρα πολύ εδώ και σε εμένα και στην οικογένεια μου γι αυτό και έμαθα Ελληνικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x